Het was een mooie zaterdag en 's avonds maakt ik de .....
Gevulde Courgettebloemen
Stap 1: haal de stempel en meeldraden uit de bloem;
Stap 2: vul ze met snippertje ansjovis en stripje kaas (0,5cmx0,5cmxlengte van de bloem) en leg ze klaar naast elkaar;
Stap 3: maak deegpapje van 2 schepjes patentbloem, snufje zout en scheutje melk (schenk-youghurt-dik);
Stap 4: verhit zonnebloemolie (ca 1,0 cm diep) in koekenpan (goed heet!);
Stap 5: haal gevulde bloemen door deegpapje (en zorg dat alle kanten bedekt zijn) en bak ze in hete olie om en om kerend tot ze lichtbruin zijn;
Stap 6: serveer ze bij salade of als apart voorgerecht!
Tot zaterdag maar weer!
Renée
Stap 2:-) |
Stap 5.... |
Stap 6.... met de sla uit de tuin! |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten